论坛首页 同龄圈 育儿你造吗 好好ci 流行时尚 女人心情 败家妈妈 孕期话题 准备怀孕 幸福母乳站 幼儿护理
查看:2w|回复:59

有没有MM照彩超性别看错的?

回帖 发帖
以下是引用 第29楼 筱瞳 的话:
呵呵,冇事既。 我老公都系潮州人啊,虽然我女出世前距话仔女都冇咩所谓, 但系我知距都系想要仔仔多D咯。主要系因为距爸妈想要仔。 不过后尾生咗女女,我感觉距都唔会话唔锡个女咯。 我话要买乜俾个女,比较贵既,冇乜钱距都唔会话唔好。 虽然距开头真系唔多照顾关心个女,我念可能家阵D男仔都系甘。 成个细路咁,不过时间耐咗,距都开始有少少做人老豆个样了。 最多米出年再博返个仔咯。。 家阵我都有哩个压力。 所...

好多谢你既关心,希望以后会好,希望上天赐我BB小鸡鸡拉,一条小鸡鸡就够了,

呵呵,冇事既。

我老公都系潮州人啊,虽然我女出世前距话仔女都冇咩所谓,

但系我知距都系想要仔仔多D咯。主要系因为距爸妈想要仔。

不过后尾生咗女女,我感觉距都唔会话唔锡个女咯。

我话要买乜俾个女,比较贵既,冇乜钱距都唔会话唔好。

虽然距开头真系唔多照顾关心个女,我念可能家阵D男仔都系甘。

成个细路咁,不过时间耐咗,距都开始有少少做人老豆个样了。

最多米出年再博返个仔咯。。

家阵我都有哩个压力。

所以我都明白你既~

自己念开D啦~双胞胎好好既啦,女女第时仲加锡父母架。

一次生2个,我恨都恨唔到啊~~

好羡慕楼主啊 是双胞胎呢 多好啊。。。 男宝女宝都是自己的宝宝 生下来你老公就会喜欢了呢

双胞胎很幸福啊

双胞胎的样子好可爱,呵呵

我大姐就有看错彩超,不过她那时候才刚满4个月。

因为她第一胎生了个男的,她很想生个女的,医生那会跟她讲7成是女孩,所以她直到生都给BB选了很多个女孩子的名字,到生的时候结果是男的。

不过生了之后大家还是一样超级喜欢,因为BB很好带,很爱笑!

18周去照的BC,不知道准不准。今天还知道,帮我做BC的那医生,在帮我看完性别后,就退休了......我是最后一个让她看性别的孕妇。

所以有点矛盾,怀疑会翻盘

以下是引用 第22楼 peipei2099 的话:
LZ为什么可以要这么多张照片呢,我的只给一张呢~~我还想要多几张呢!!...

我是找了认识的人,她主动问我有没拿U盘考给我,我还有动态的呢,很好玩的,我老公也一起进去看的,宝贝还跟爸爸YE和招手呢,老公看了很高兴!

LZ为什么可以要这么多张照片呢,我的只给一张呢~~我还想要多几张呢!!

羡慕死我了。。。byebye

两件贴心小棉袄~~~~

我想也想不来的双胞胎呀,楼主你真幸福!

2个女儿总比2个儿子好!

女儿更贴心!

儿子大多数都是啃老族。

其實生女兒還好,女兒顧家啊。我是喜歡女兒多點,不過pp他們就想孫子多點

双胞胎多好呀~~很多人想都想不来~~LZ应该高兴呀~~无论男女~~只要健康就好!!再说过几天政策改了,再生一个吧!!

生双胞胎多幸福啊。

60 篇,显示:31 - 45篇 
社区导航